Här är du: Startsidan » Barn och utbildning » Framtidens skola i Aneby » Intresset och uppslutningen var stor vid informationsträff om framtidens skola i Aneby

I tisdags kväll (31 mars) bjöd kommunen in allmänheten till information om pågående projekt; framtidens skola i Aneby. Intresset var stort och drygt 80 personer kom till gula villan under informationen.

Michael Wirestam, projektledare och samhällsbyggnadschef i kommunen, berättade om det arbete som hittills genomförts i första etappen och visade också ritningar på den tillbyggnad som ska göras på Parkskolan med start i slutet av maj. Om- och tillbyggnaden innefattar två nya förskoleavdelningar på Parkskolan.

Rektorns tankar kring det fortsatta arbetet

Kalle Rosén, rektor vid Furulidskolan, informerade om hur arbetet har fortlöpt inom barn- och utbildningsavdelningen. Han delgav också tankar inför det fortsatta arbetet med den andra och tredje etappen i projektet. Avslutningsvis inbjöds till frågestund som resulterade i att en handfull frågor ställdes.

Informationsträffar även längre fram i projektet

- Det känns roligt att uppslutningen och intresset runt mötet var så stor och att responsen efteråt har varit så positiv. Informativt, öppet och konkret är omdömen som vi har fått säger Michael Wirestam.

Avsikten från kommunens sida är att bjuda in till liknande informationsträffar längre fram i projektet vid lämpliga tillfällen.

Senast kontrollerad: 2015-04-07.