Här är du: Startsidan » Barn och utbildning » Tallbackaskolan det nya namnet på Svartåskolan
SkolfönsterElever

Tallbackaskolan det nya namnet på Svartåskolan

Omröstningen kring vad Svartåskolan ska heta framöver är nu avslutad och 46% av de som varit med och röstat tycker Tallbackaskolan vore ett utmärkt namn på skolan.

Från början var det 36 personer som var med och lämnade namnförslag i tävlingen. Bland de 36 förslagen valde man ut fem alternativ som man kunnat lämna sin röst på. Linneaskolan, Granlidskolan, Jularpskolan, Skogsskolan eller Tallbackaskolan. 46 % av de 110 personer som varit med och röstat tyckte Tallbackaskolan var det bästa förslaget . På en andra plats med 23% av rösterna kom Jularpskolan. 19% röstade på Granlidskolan, 7% på Linneaskolan och 5% röstade på Skogsskolan.

Grattis Marie Eksell, vinnare av presentkortet i namntävlingen

Marie Eksell

Den nöjda vinnaren Marie Eksell var den som först skickade in namnförslaget och därmed knep ett presentkort på 1000 kr på Annibris. Marie arbetar som handläggare på Barn- och utbildningsavdelningen i kommunen.

Senast kontrollerad: 2015-10-16.