Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Jobba hos oss
Huvudmeny
KommunhusetEtt gott liv i en hållbar kommunTåg på stationen i Aneby

Jobba hos oss

Välkommen till Aneby kommuns jobbsida! Här kan du se vilka jobb som just nu finns att söka i vår organisation, läsa intervjuer med våra medarbetare och se vilka möjligheter du har som anställd hos oss.

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Pendla eller flytta till Aneby

Aneby är en allelers utmärkt plats att flytta till - speciellt för barnfamiljer. Men det går precis lika bra att pendla hit för jobb. Aneby kommun är geografiskt placerat utmed stambanan där tåg på väg till Stockholm och Malmö passerar dagligen. Vi har även goda möjligheter till dagpendling genom Jönköping länstrafik med reguljära bussar och tåg till/från Nässjö, Eksjö, Tranås och Jönköping med omnejd.

Mer information om kommunikation till och från Aneby hittar du här

Senast kontrollerad: 2016-04-07.

Aneby kommun: en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor

Logga för sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor 2016

Juryns motivering: "Med en väl utvecklad styrmodell och en förankrad värdegrund har Aneby kommun lyckats skapa högt medarbetarengagemang och stolta medarbetare. Med det framgångsrika initiativet Ovanligt friska medarbetare i Aneby kommun står dessutom friskvård tydligt i centrum. Aneby kommun utses därför till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor."

Tack för det, Karriärföretagen.se! Se hela deras topp 50 lista här.

Goda resultat på medarbetarundersökningen 2016

Medarbetarundersökningen 2016 - bild

Årets medarbetarundersökning är nu klar och redo för att beskådas! ”Generellt sett har vi fått väldigt bra resultat även i år, vilket var en av anledningarna till att Trosa kommun gjorde ett studiebesök hos oss häromveckan”, berättar Sara Falk som är HR-konsult på Aneby kommun och har sammanställt rapporten.

”Förvisso har vi tappat något enstaka poäng jämfört med 2015 när vi tittar på medarbetarnas och chefernas nöjdhet”, fortsätter hon, ”men på det stora hela så är det en väldigt liten förändring. Samtidigt får man inte dra för höga växlar på resultaten. Mycket ändringar har skett under året eftersom vissa verksamheter har blivit omorganiserade och nya chefer har tillkommit, vilket kan påverka personalens inställning.”

Klicka här för att ta del av hela medarbetarundersökningen.

Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]