Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Anebys historia finns att köpa som e-bok
Huvudmeny

Anebys historia finns att köpa som e-bok

Omslaget till boken om Anders Petter Andersson och Anebys historia.

Nu kan man köpa och ladda ner Anebys historia som en e-bok direkt till läsplattan, datorn eller mobilen. Hembygdsförfattaren Göran Engström har publicerat nyutgåvan av boken ”Anders Petter Andersson – mannen som formade Aneby” som en e-bok.

Boken om hedersmannen Anders Petter Andersson, som köpte stationssamhället Aneby 1907, flyttade in 1911 och satte sin prägel på det till sin död 1931, utkom 2004. Sedan en tid tillbaka är den tryckta utgåvan slutsåld och det har funnits en efterfrågan på nytryck.

Uppdaterat och omarbetat innehåll
- Nu har jag gjort en uppdaterad och omarbetad upplaga, säger Göran Engström. Det kommer hela tiden fram nya uppgifter och sedan boken kom för snart tio år sedan har jag fått veta mer och även kunnat korrigera uppgifterna på någon punkt.

- Jag väljer att ge ut den här boken som e-bok, vilket gör att den blir tillgänglig för många fler och man spår ju att det här är framtidens sätt att ge ut böcker. Även om det under 2012 bara var en procent av alla böcker som kom som e-bok, säger Göran.

THX-boken kommer också som e-bok
Göran har för övrigt planer på att ge ut fler e-böcker:

- Jag håller på med att sammanställa THX-boken också för e-utgivning, berättar han.

Ett tiotal olika internetbutiker på nätet säljer nu boken om A P Andersson. Priset sätts av respektive butik, men vid en snabbsökning hittades erbjudanden mellan 119-159 kronor, beroende på butik.

Biblioteket kan hjälpa till
Hur gör man då för att hitta var man kan köpa boken på nätet? Enklast genom att göra en sökning på ”Anders Petter Andersson  e-bok” vilket ger ett antal träffar.

- Den som har några frågetecken kan också kontakta biblioteket, där man kan hjälpa till med hur man ska gå tillväga, säger Göran Engström.

Publicerad 2013-01-14
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]