Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Första huset på plats lagom till bomässan
Huvudmeny

Första huset på plats lagom till bomässan

Nu står det första huset på plats på Skärsjö Udde, Aneby kommuns nya bostadsområde. Och under fredagen pågår förberedelserna för fullt inför lördagens bomässa i området. Fem tomter är för övrigt redan sålda.

Första huset Skärsjö

Nu står det på plats, det första huset på Skärsjö Udde. Anebyhus reste på torsdagen sitt visningshus i området.

Bostadsområdet Skärsjö Udde exploateras nu för fullt. I veckan har uytterligare ett par tomter sålts och nu är det totalt fem tomter sålda.

I och med att Anebyhus på torsdagen stomreste det första huset i området togs ännu ett steg i utvecklingen. Markentreprenaden har ju pågått under ett par månaders tid och nu kan man bättre se hur området ska se ut när det byggs ut.

Skärsjö Udde erbjuder ett boende på en ekudde, omgärdad av ädellövskog, bara en dryg kilometer väster om Aneby. Ett boende vid sjö, med egen badplats och brygga och beläget på landet, men ändå mindre än fem minuter in till Aneby centrum där all service finns.

Bomässa lördag kl 11-14
Under fredagen pågår nu arbetet för fullt med att färdigställa inför lördagens bomässa i området. I samband med Anebydagen blir det nämligen bomässa på Skärsjö Udde med kommunens tre husföretag på plats tillsammans med ytterligare några företag. Dessutom finns självklart representanter på plats för Aneby kommun för att visa tomter och för att svara på frågor.

Kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Fälth (C) kommer att genomföra en invigning av området.

Hålltider för lördagen
11.00 Mässan öppnar
11.15 Invigning samt intervjuer
14.00 Mässan stänger

Under mässan blir det möjligheter att gå runt i området, prata med utställare, delta i nybyggarpromenad med mera. För barnen finns Anebyhus hoppborg på plats.

Läs mer om Skärsjö Udde

Publicerad 2011-05-27
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]