Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Kören Surprise ger ut sin musik på skiva
Huvudmeny

Kören Surprise ger ut sin musik på skiva

Kören Surprise

Lagom till juletider ger kören Surprise ut en CD-skiva med blandade låtar. Tidigare har man kunnat se och höra dem uppträda bland annat på äldremässan och under kvällsöppet i Aneby.

Gruppen som har funnits sedan januari 2011 bedrivs inom den dagliga verksamheten. Varje torsdag förmiddag träffas medlemmarna för att öva tillsammans i Gula villan. Körledarna kommer från två olika verksamheter inom den sociala avdelningen, boende och arbete/fritid.

Kören har haft spelningar under hela året och på detta sätt, tillsammans med sponsring från Lions Club i Aneby, fått ihop tillräckligt med pengar för att möjliggöra inspelningen av cd-skivan. 

-Alla körmedlemmar och har tyckt att det var spännande och de känner att de har utvecklas och blivit mer modiga säger Annica Friman som är fritidsledare och en utav körledarna. 

Repertoaren består av önskelåtar som medlemmarna själva valt ut. Skivan som beräknas släppas lagom till jul kommer att säljas för 80 kronor i kommunens reception och på ICA Supermarket i Aneby.

Publicerad 2011-12-19
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]