Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Kommunen bjuder på hockey med HV71
Huvudmeny

Kommunen bjuder på hockey med HV71

Min första HV-match

Min första HV-match

Nu kan Aneby kommun erbjuda alla barn och ungdomar att tillsammans med en vuxen åka på hockey i Jönköping och titta på en elitseriematch med HV71. Aneby kommun har biljetter till två matcher, HV71-Luleå den 3 januari och HV71-Brynäs den 26 februari.

I projektet "Min första HV-match" handlar det om att erbjuda barn och ungdomar den fest det innebär att se en elitseriehockeymatch på plats i arenan och kanske för första gången få den möjligheten. HV71 bjuder på biljetterna och Aneby kommun, i samarbete med Aneby Buss & Taxi, bjuder på bussresan.

Aneby kommun har 100 biljetter, det vill säga två fulla bussar, till varje match. Marknadsföringen av biljetterna till hockeymatcherna sker via Schoolsoft där alla kommunens elever och föräldrar har möjlighet att ta del av informationen. Först till kvarn gäller och när 100 personer är anmälda är biljetterna slut.

Fullt till 3 januari
Till den första matchen, HV71-Luleå lördag 3 januari, tog biljetterna slut på ett drygt dygn från det att informationen kom ut på Schoolsoft.

Ny chans i slutet på januari
Till nästa match, HV71-Brynäs torsdag 26 februari, kommer det ut information om anmälan i slutet av januari på Schoolsoft. Till den matchen prioriteras naturligtvis alla som inte får chans att åka med på den första matchen. Vi vill ju naturligtvis att så många som möjligt ska få chans att se hockeyn.

Publicerad 2014-12-19
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]