Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Kommunledningen på företagsbesök
Huvudmeny

Kommunledningen på företagsbesök

Aneby kommuns största byggplats just nu är ladugårdsbygget i Örsås i Frinnaryd. Nära 3.000 kvadratmeter stor ska ladugården bli. Kommunledningen i Aneby passade på att göra ett besök där i samband med företagsbesöket hos Bygg- och Marktjänster i Frinnaryd AB.

Besök vid ladugårdsbygget i Örsås

Kommunchefen Veronica Åberg (till vänster) och kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Fälth (till höger) studerar ritningen för ladugårdsbygget i Örsås tillsammans med Tomas Axelsson och Bo Gustavsson, som representerar Bygg- och Marktjänster i Frinnaryd, samt Mats Andersson, som är en av tre ägare till lantbruksföretaget i Örsås.

 

Kommunledningen i Aneby, med kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Fälth och kommunchefen Veronica Åberg gör rgelbundet företagsbesök för att hålla sig informerade om hur det ser ut bland företagen i kommunen och den verksamhet som bedrivs.

Vid senaste besöket gästades Bygg- och Marktjänster i Frinnaryd AB. Byggföretaget har under senare år till stor del ägnat sin verksamhet åt att bygga ladugårdar och andra ekonomibyggnader på lantbruksfastigheter.  

För tillfället bygger företaget ladugården i Örsås och därför passade det bra med ett studiebesök på byggplatsen. Mats Andersson, Jan Andersson och Henrik Andersson gör där en storsatsning i 15-miljonersklassen på en ladugård som kan rymma upp till 300 djur och fyra mjölkrobotar. Totalt är ladugården på nära 3.000 kvadratmeter. Ladugården ska tas i drift senare i vår.

Aneby Köksdesign och Ekonomifönster
Efter besöket i Örsås fortsatte kommunledningen med besök hos två företag i Aneby som kamperar tillsammans. Det är Aneby Köksdesign och Ekonomifönster, vilka återfinns i gamla Annibris-lokalen på Parkgatan.

Publicerad 2012-02-06
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]