Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » LjudJohan årets företagare i Aneby
Huvudmeny

LjudJohan årets företagare i Aneby

Johan Torstensson tillsammans med hustrun Annika hyllas som Årets företagare av kommunalrådet Lars-Erik Fälth.

Johan Torstensson tillsammans med hustrun Annika hyllas som Årets företagare av kommunalrådet Lars-Erik Fälth.

Till vardags servar han Carola, Triple & Touch, Molly Sandén och en massa andra artister med ljud och ljus. Däremellan landar han hemma i Aneby och utvecklar sitt företag, hjälper till på lokala arrangemang och idkar familjeliv. Det handlar om Johan Torstensson, eller LjudJohan som alla känner honom som. Nu har han utsetts till Årets företagare i Aneby 2015.

Det är Företagarna som tillsammans med Aneby Näringslivsförening utser Årets företagare.

Vid en ceremoni på J3 Köket på måndagskvällen hyllades LjudJohan. Företagarnas representant Tomas Axelsson överlämnade pris och kommunstyrelsens ordförande Lars-Erik Fälth gratulerade från kommunens sida.

Ola Gustafsson, näringslivsansvarig i kommunen, läste upp motiveringen till varför LjudJohan, får priset för 2015.

"LjudJohan har under snart tre decennier drivit sitt företag som startades 1987 och ombildades till AB 2001.
Under alla år har han på ett positivt sätt utvecklat sitt företagande till att i dag vara en ledande leverantör av ljud- och ljusteknik för scen och event.
Hans verksamhetsområde sträcker sig över hela världen med ett antal turnéer och arrangemang i Europa, liksom större engagemang i Sydafrika.
Parallellt med att han driver verksamhet över stora delar av landet och världen är han också hela tiden mån om arrangemangen hemma i Aneby och stödjer många lokala arrangörer i genomförande av arrangemang.
LjudJohan har varit flitig i att samarbeta med lokala företag på flera områden. Utvecklingen av företaget har hela tiden skett på ett sunt sätt där vinster återinvesterats i företaget. 
Utöver sin framgång som företagsledare besitter han också en utomordentlig och oomtvistad yrkesskicklighet i sin genre vad gäller ljudproduktion, något som gör att hans kunnande är eftertraktat av många arrangörer."

Publicerad 2015-05-19
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]