Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Så här ska det se ut på Skärsjö Udde
Huvudmeny

Så här ska det se ut på Skärsjö Udde

Fem läckra hus som tillsammans bildar en egen del av Skärsjö Udde. Så tänker Lövsta Trähus bygga på de fem tomterna som företaget förfogar över. Perspektivritningen över området visar på ett mycket trivsamt boende på tomter med härlig sjöutsikt.

Så här tänker sig Lövsta Trähus de fem tomterna när det är färdigbyggt.

Fem läckra villor med New England-inspirerad byggstil - det är så Lövsta Trähus tänker sig den nordvästra delen av Skärsjö Udde. Det är Anebyarkitekten Stig V Johansson, Arts-Consult, som ritat området och skapat miljön som boendet erbjuder - med härlig sjöutsikt över Skärsjösjön.

Karta för Skärsjö Udde där Lövsta Trähus tomter är markerade.

Lövsta Trähus har option på de fem tomter som ligger lite avskilt på det nya bostadsområdet (se inringade tomter på kartan här intill). Första huset planerar Lövsta Trähus att komma igång med under 2012. Företaget har sedan option på tomterna till och med 2016.

För mer information, kontakta Lövsta Trähus, 0390-310 55.

Bygglov för ett parhus
Så här långt är två av de 24 tomterna på Skärsjö Udde bebyggda, men ett tredje är på väg att startas. Vid senaste sammanträdet med tillsynsnämnden beviljades bygglov för ett parhus på fastigheten Skärsjö 8:37, med planerad byggstart senare i vår.

Egen badplats och magnifika ekar
Skärsjö Udde erbjuder ett boende som bjuder på det lilla extra. Med sjöutsikt, egen badplats och båtplats, ligger tomterna omgivna av magnifika ekar blandat med ädellövskog på en gammal hagmark. Mitt i området tronar också en bergsknalle som ger hela området en inbjudande karaktär.

Läs mer om Skärsjö Udde

Publicerad 2012-02-17
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]