Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Skolan i Aneby med som bra exempel när utbildningministern Gustav Fridolin besöker länet
Huvudmeny

Skolan i Aneby med som bra exempel när utbildningministern Gustav Fridolin besöker länet

Utbildningsministern Gustav Fridolin kantas av

Kommunstyrelsens ordförande Lars Erik Fälth tillsammans med utbildningsministern Gustav Fridolin,  barn- och utbildningschefen Bo Rofors och barn- och utbildningsutskottets ordförande Robert Jansson 

Alla kommuner i länet var under måndagen inbjudna av utbildningsdepartementet för en regional träff om skolutveckling. Aneby var den kommun som lyftes fram som ett gott exempel efter de goda resultaten som man fått i SKL:s rapport öppna jämförelser.   

Under träffen som var på Stadsgårdsskolan i Jönköping redogjorde utbildningsminister Gustav Fridolin för de satsningar som regeringen har på gång för ett 80-tal inbjudna representanter från länets kommuner. 

Aneby visas upp som ett gott exempel 

Aneby var särskilt inbjudna för att, som ett gott exempel presentera hur man jobbar med skolfrågor. Mycket tack vare de goda resultat som SKL:S rapport öppna jämförelser visar på, där Aneby placerar sig på topp 20:e plats i Sverige och bäst i länet. 

- Det är oerhört stimulerande att jobba i den politiska ledningen i en kommun som utvecklat skolan så mycket som man gjort på de senaste sex åren, och det är kul att man även uppmärksammar det på det här sättet säger Lars Erik Fält, kommunstyrelsens ordförande.  

Publicerad 2015-05-25
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]