Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Wiredaholm Golf & Konferens Årets företagare 2013
Huvudmeny

Wiredaholm Golf & Konferens Årets företagare 2013

Årets företagare 2013

Anna Brinkmann, Wiredaholm Golf & Konfereans, gratuleras av Tomas Axelsson, Företagarna (till vänster) och Mats Hansson, ordförande i Aneby Näringsliv.

Wiredaholm Golf- & Konferens AB hyllades stort när Aneby Näringslivsförening höll sitt årsmöte. Företaget utsågs till Årets företagare 2013 och Anna Brinkmann fanns på plats för att mottaga utmärkelsen.

Näringslivsföreningens årsmöte genomfördes hos Torebrings, som för precis ett år sedan utsågs till Årets företagare 2012.

Till årets utmärkelse var tre företag förhandsnominerade; Wiredaholm Golf & Konferens AB, Faxma Natural Care AB, samt Brinka Specialsnickeri AB. När så Företagarnas representant, Tomas Axelsson, som för övrigt också är företagare i kommunen (Bygg & Mark i Frinnaryd AB), skulle avslöja vinnaren var spänningen stor, innan han avslöjade att det var just Wiredaholm.

Årets företagare 2013 nominerade

Här är alla de nominerade företagen, från vänster Annki Samuelsson och Lena Larsson från Faxma Natural Care, Anna Brinkmann, Wiredaholm Golf & Konferens, samt Per Johansson, Brinka Specialsnickeri.

Näringslivsföreningens ordförande Mats Hansson läste upp vinnarmotiveringen, som lyder:

”Wiredaholms Golf & Konferens är ett av länets och Aneby kommuns mest mångfacetterade tjänsteföretag som ständigt utvecklas med såväl befintliga som med nya produkter och som lockar kunder på en allt större geografisk marknad. Med härliga miljöer, både utomhus och inomhus, har Wiredaholm Golf & Konferens AB  utvecklat ett fullsortiment av tjänster och aktiviteter för alla årstider. Wiredaholm Golf & Konferens AB har också framgångsrikt visat att samverkan och nätverkande med andra företag i området ger mervärden och större möjligheter att tillgodose allt flera kunder med ökade krav på kvalité och service i alla avseenden.”

Köper in mer Calvados

Det var en strålande glad Anna Brinkmann som mottog priset. Maken Paul kunde inte närvara då han är iväg på en inköpsresa för att ytterligare förstärka företagets utbud av Calvados, en specialitet där man har Sveriges överlägset största sortiment, med långt över hundra sorter.

Mats Hansson, ordförande i näringslivsföreningen, och Lars-Erik Fälth, kommunstyrelsens ordförande, tillhörde gratulanterna och överlämnade blommor och minnesgåvor till de tre nominerade företagen.

Styrelsen omvaldes

Under årsmötesdelen av kvällen omvaldes styrelsen för Aneby Näringsliv med Mats Hansson, ordförande, och i övrigt Anette Piel, Veronica Öhrfelt, Roger Thure, Lars-Erik Fälth, Veronica Åberg och Ola Gustafsson.

Rundvandring hos Torebrings

Matts Torebring

Matts Torebring berättar om företagets utveckling.

Kvällen inleddes med en rundvandring i Torebrings lokaler, där Matts och Niklas Torebring guidade runt och berättade om företagets utveckling. Många förknippar företaget med att enbart ha kaffemaskiner och kakor, men inget kan vara mer fel. Under kvällen visades på bredden. Faktum är att det finns cirka 10 000 artiklar i internetbutiken, och lika många är på väg in.

 

Publicerad 2013-04-18
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]