Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Barn och utbildning » Jag vill vara en lärare som... » Specialavsnitt: "Att göra en podcast" - livepodd
Huvudmeny

Specialavsnitt: "Att göra en podcast" - livepodd

Den 30 mars var vi inbjudna till Höglandet IT:s inspirationsdag om digitalisering. Ämnet vi skulle tala över var "Att starta en podcast". Vi valde att göra detta som en livepodd, där du som tittare kommer att känna igen dig från hur våra vanliga poddavsnitt brukar låta. Ämnet är däremot aningen annorlunda i och med att vi inte har vårt fokus på lärande på det sätt vi brukar utan ägnar oss åt en sorts "meta-podd" i liveformat där vi beskriver hur det kom sig att vi drog igång podden, vad som är våra drivkrafter idag och hur vi utvecklas så länge vi är "i rörelse". Men givetvis smyger vi in en del av vår pedagogiska värdegrund även här, det vi gör blir obegripligt annars!

Varmt välkomna att lyssna... och SE oss!

Kanske är du intresserad av att veta mer om oss och vår podd, eller tycker du bara att det är lite kul att för en gångs skulle inte bara höra oss prata, utan också se oss? Då kan det vara värt att ta dig en titt på detta special avsnitt av podden "Jag vill vara en lärare som...".

Ironiskt nog är ljudkvaliteten och till viss del också bildkvaliteten dålig, vilket vi givetvis ber om ursäkt för. Men det var något vi inte kunde påverka, då arrangörerna HIT stod för det tekniska.

Tycker du att Daniel och Daniel verkar fungera även live och har en tanke om att vi skulle kunna bidra i något sammanhang där du finns, tveka inte att höra av dig. Vi är båda vana föreläsare och kommer mer än gärna, givetvis i mån av tid.

www.facebook.com/danielochdaniel/

Senast kontrollerad: 2017-05-11.
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]