Här är du: Startsidan » Barn och utbildning » Maten i förskola och skola » Specialkost » Ansökan om specialkost av medicinska skäl

Ansökan om specialkost av medicinska skäl

Ansökan om specialkost av medicinska skäl Frågor som är markerade med * är obligatoriska.

Gäller barn och elever i förskola och grundskola

Läs gärna "Riktlinjer specialkost Aneby kommun", innan du fyller i ansökan.
Ansökan ska lämnas in tillsammans med intyg utskrivet av hälso-och sjukvårdspersonal Därefter tillhandahåller köket specialkosten.

Uppgifter om allergier/överkänslighet

Vi vill skapa en trygg och säker måltidshantering för barn och elever som har allergier och överkänslighet mot livsmedel. Vi är angelägna om en god kommunikation mellan dig som vårdnadshavare och förskolan/skolan. Kontakta gärna köksansvarig om du har frågor eller funderingar kring maten.

Vid behov av ändringar i specialkosten ska ny ansökan fyllas i.

Information om personuppgifter

- Ansökan som gäller barn i förskola lämnas digitalt på hemsidan eller till förskolechefen.
- Ansökan som gäller elever lämnas digitalt på hemsidan eller till skolsköterskan.

För att underlätta hanteringen av de uppgifter du fyllt i önskar vi databehandla dessa enligt personuppgiftslagen. Genom att fylla i denna blankett samtycker du till att personuppgiftsbehandling utförs. Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftlig undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka uppgifter som behandlas om dig och hur vi behandlar uppgifterna. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om de personuppgifter vi behandlar.

Vid frågor kontakta: Kalle Tegenfeldt, kostchef
Telefon: 0380-463 16, e-post: kalle.tegenfeldt@aneby.se