Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Jobba hos oss » Dina möjligheter
Huvudmeny

Dina möjligheter

I Aneby kommun är vår ambition att erbjuda dig som medarbetare en arbetsplats där utveckling och initiativtagande sätts i centrum. Vi är övertygade om att strävan efter att bli lite bättre är vägen till att bli en arbetsgivare och kommun i framkant. Vårt arbetssätt ska ge utrymme att lära av varandra för att vi ska öka vår gemensamma kunskapsbildning. För oss är varje enskild medarbetare en viktig och unik resurs, ovärderlig för att kunna genomföra vårt uppdrag.

Kort sagt är det viktigt för oss att våra medarbetare trivs och känner att det finns utvecklingsmöjligheter. Detta försöker vi uppnå genom bland annat följande: 

  • Vi arbetar för att du ska få en introduktion i arbetet där du känner att du på ett bra sätt ges möjlighet att komma in i arbetsgruppen och i dina uppgifter.
  • Vi samarbetar mycket med andra kommuner för att skapa nätverk och möjligheter till utveckling i olika frågor. Det är viktigt att inte känna sig ensam i sin roll och att ges möjlighet till diskussion med kollegor i liknande situationer.
  • Som anställd ges du möjlighet att närvara vid trivselaktiviteter. I december anordnas till exempel Jul-kul, som är en uppskattad kväll där innehållet varierar från år till år.
  • Som anställd hos Aneby kommun betalar vi en del av kostnaden för en friskvårdsaktivitet som passar just dig, exempelvis ett gymkort.
  • Det pågår en satsning där medarbetare med en drivkraft och önskan att gå vidare mot en ledande befattning genomgår ett ledarutvecklingsprogram, kallat "Ledarutveckling över gränserna".
  • Som nyanställd chef får du möjlighet att genomgå det så kallade Chefs-körkortet som är en ledarutvecklingssatsning tillsammans med grannkommuner på Höglandet.
Senast kontrollerad: 2018-05-15.
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]