Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Jobba hos oss » Ovanligt friska medarbetare
Huvudmeny

Ovanligt friska medarbetare i Aneby kommun

Vårt balanserade styrkort utgör styrmodell och här lyfts arbetsglädje och friska medarbetare fram som framgångsfaktorer för att kommuninvånarna ska ges bästa möjliga service. Nöjda medarbetare bidrar också till marknadsföringen av kommunen.

Ovanligt friska medarbetare i Aneby kommun

Känslan av samhörighet

Vi vill öka känslan av samhörighet bland kommunanställda och bidra till det förebyggande friskvårdsarbetet. Därför har ett friskvårdsnätverk skapats i kommunen som utifrån medarbetarnas tankar ska samordna aktiviteter riktade till en bred målgrupp. Under 2017 året har vi genomfört cykling med utomhusmatlagning vid Målsånna samt Skogshästsafari med fika.

Arbetar du i kommunen och har egna tankar kring aktiviteter? Kanske vill du själv hålla i en aktivitet så som promenad, eller bokcirkel, ja vad som helst egentligen. Hör av dig till HR-teamet.

Senast kontrollerad: 2017-11-06.

Stegande kommunanställda gick i mål

Stegtävling Aneby kommun

Det har nog knappast gått obemärkt förbi att Aneby kommun haft stegtävling för sina anställda. Överallt i bygden (och obygden) har de synts till - de promenerande kommunarbetarna. För gåtts har det gjort och sällan har en sådan stegarglöd skådats. Drygt 197 miljoner steg, nästan 13 700 mil, har deltagarna tillsammans avverkat och förhoppningen är att det inspirerat fler att röra på sig lite mer.

 

Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]