Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Föräldrastödsutbildningen KOMET - med fokus på kommunikation
Huvudmeny

Föräldrastödsutbildningen KOMET - med fokus på kommunikation

Behöver du lite extra råd och stöd i ditt föräldraskap? Har du tonåringar eller yngre barn hemma och tycker det är svårt att kunna kommunicera utan bråk och tjat? Nu finns möjligheten att få stöd via föräldrastödsutbildningen KOMET.

Är det ofta tjat, tjafs och bråkigt hemma mellan dig och din tonåring? Det är vanligt att tonåringar bråkar med föräldrar och syskon, utmanar gränser och regler. Ibland kan det vara svårt att veta hur detta kan hanteras. Eksjö och Aneby kommun erbjuder föräldrastödsutbildning för dig med en 12-18åring för att ge redskap som kan förbättra kommunikationen mellan förälder och tonåring.

En grupp föräldrar träffas tillsammans med två gruppledare och får möjlighet att dela med sig av goda exempel. Utbildningen heter KOMET, som står för Kommunikations Metod. Vi träffas vid 8 tillfällen och varje träff har ett eget tema med övningar som du provar hemma till nästa gång.

Kometträffarna äger rum på Eksjö Familjecentral med start i september 2017. Ta chansen - ge dig själv och din tonåring möjligheten till en bättre relation i vardagen. Anmäl dig till Komet föräldrautbildning.

Är det ofta tjat, tjafs och bråkigt hemma mellan dig och ditt barn? Det är vanligt att barn bråkar med föräldrar och syskon, utmanar gränser och regler. Ibland kan det vara svårt att veta hur detta kan hanteras. Eksjö och Aneby kommun erbjuder föräldrastödsutbildning för dig med en 3-11åring för att ge redskap som kan förbättra kommunikationen mellan förälder och barn.

En grupp föräldrar träffas tillsammans med två gruppledare och får möjlighet att dela med sig av goda exempel. Utbildningen heter KOMET, som står för Kommunikations Metod. Vi träffas vid 10 tillfällen och varje träff har ett eget tema med övningar som du provar hemma till nästa gång.

Kometträffarna äger rum på Eksjö Familjecentral, vi startar när vi har en grupp. Ta chansen - ge dig själv och ditt barn möjligheten till en bättre relation i vardagen. Anmäl dig till Komet föräldrautbildning.

Aneby kommun och Eksjö kommun i samarbete, anmälan och frågor görs till:

Desirée Jensen                  0381-365 34   desiree.jensen@eksjo.se
Susanne Johansson           0380-462 69   susanne.johansson@aneby.se 

Publicerad 2017-08-24
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]