Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Nyheter » Föreningskväll i Aneby med prisutdelning
Huvudmeny

Föreningskväll i Aneby med prisutdelning

Aneby Konserthuset fylldes under tisdagskvällen av jubel och gratulationer då årets priser för Anebys föreningsliv delades ut. 

Motiveringen för årets eldsjäl och ledare i Aneby kommun:

”Har ett mångårigt engagemang i Lommaryds IF där han tar ett stort ansvar för fotbollsverksamheten. Framförallt har han under de senaste åren varit drivkraften för damfotbollen i kommunen. Utöver detta har han en betydelsefull roll som samordnare för skötsel och drift av Norrvalla idrottsplats.”

Motiveringen för årets prestation i Aneby kommun:

”En talang från Aneby SK som fått dra på sig landslagströjan. Debuterade i pojklandslaget i en fyrnationsturnering i april efter att ha dominerat i distriktslaget under ett par säsonger. Har nu valt studier med fotbollsinriktning och i samband med det bytt klubbadress till Jönköpings Södra där han var med och spelade hem DM-guldet i oktober.”

Motiveringen för årets förening i Aneby kommun:

”En förening med rötterna i landsbygdsmyllan där ett lantbruksmuseum lyfter fram föremål och berättelser från månghundraårig landsbygdshistoria. Samtidigt en förening i tiden med modern teknik och synlighet i sociala medier. Lan-träffar i bygdegården tillhör dagens aktiviteter. Senaste satsningen ligger i solcellspaneler för en hållbar framtid som säkrar bygdegården som en given samlingsplats även för kommande generationer.”

Läs mer och se filmer med pristagarna på Smålandstidningen via länkarna i texten.

Publicerad 2016-10-20
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]