Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Planera, bygga och bo » Attraktiva tomter och nya lägenheter
Huvudmeny
Flygbild över Aneby centrum

Attraktiva tomter och nya lägenheter

Sugen på att flytta? I Aneby kommun kan vi erbjuda alla möjligheter. Här finns byggklara tomter i exklusiva sjölägen både i Aneby och på landsbygden, här bygger vi nya fräscha lägenheter och här finns naturligtvis prisvärda villor till salu, både i tätorten Aneby och övriga delar av kommunen.

I Aneby kommun finns ingen kommunal bostadsförmedling. Du hittar länkar till hyresvärdar och fastighetsmäklare i länkboxar på högersidan.

Kommunens centrala läge ger unika möjligheter att nå en stor region. Vi ligger mitt emellan storstadsregionerna Jönköping och Linköping och även mitt emellan städerna på höglandet i Småland. På en halvtimma når du Jönköping, Nässjö, Eksjö och Tranås med bil. Med en knapp timmes resa tar du dig med tåg till både Jönköping och Linköping. Storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö ligger alla inom tre timmars reseavstånd. 

Byggklar tomtmark på många platser

För den som vill bygga nytt kan vi i Aneby kommun erbjuda många attraktiva och byggklara tomter. Såväl inne i Aneby som på landsbygden finns exempelvis tillgång till byggklara tomter med sjönära läge.

Kartor och information om alla lediga tomter.

Här intill hittar du också länkuppgifter till fastighetsmäklare och hyresvärdar. De har alltid ett bra utbud med boendemöjligheter.

Känn dig riktigt välkommen. Bli en Anebybo du också!

Senast kontrollerad: 2014-07-03.
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]