Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Planera, bygga och bo » Lediga tomter » Skärsjö Udde
Huvudmeny

Drömboendet finns på Skärsjö Udde

Skärsjö udde

Badplatsen vid Skärsjö udde

Skärsjö Udde som är beläget två kilometer utanför Aneby centrum erbjuder ett unikt boende. Badplats, brygga och båtplats finns alldeles utanför knuten. Tomterna ligger i hagmark på en ekudde vid norra stranden av Skärsjösjön, omgärdade av en utglesad ädellövskog. Fåren betar i hagen som omger bostadsområdet. En gång- och cykelväg går in till Aneby centrum och alldeles intill finns busshållsplats vid väg 132 som går mellan Aneby och Jönköping. Skola, förskola och fritids finns på en kilometers avstånd.

Totalt är området planlagt för 24 tomter. Hela markexploateringen är genomförd och här är all infrastruktur redan utbyggd i form av gator med gatubelysning, vatten, avlopp, el och bredbandsnät. I området finns också en egen lekplats för de minsta och utöver det en "naturlig" lekmiljö mitt i området med ett härligt berg som inbjuder till massor av kreativa lekar. 

Information om tomter och försäljning

Kontakta gärna Aneby kommun för mer information! Tomtpriset varierar från 315 000-440 000 kronor (inklusive vatten och avlopp) beroende på läge.

Nybyggarstimulans - 100 000 kr i rabatt

Som en extra stimulans för nybyggande erbjuder Aneby kommun en rabatt på 100.000 kr per tomt på Skärsjö Udde. Rabatten gäller fram till 2018-12-31 och under förutsättning att byggnation på tomten påbörjas senast 2019-12-31.

Specificerad information om tomterna, storlek, ev reservation på någon tomt, pris med mera

Detaljplan:

Idéskisser på nya hus på Skärsjö Udde

Samhällsbyggnadsavdelningen har låtit ta fram skisser på småhus tänkta att passa in på del av Skärsjö Udde. De vetter mot Skärsjösjöns strand, är enkla i sin utformning men flexibla för individuella lösningar.  

skärsjö udde

 Titta på fler bilder:

application/pdf skisser (367,25 kB)

 

Vill du veta mer?

Då är du välkommen att kontakta oss på samhällsbyggnadsavdelningen eller Ola Gustafsson.

Senast kontrollerad: 2018-05-29.
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]