Translate

Choose language in the menu to the right. Use Google to translate the web site.

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Google Translate Logotype
Här är du: Startsidan » Uppleva och göra » Föreningsliv
Huvudmeny

Rikt föreningsliv i Aneby

I Aneby kommun är vi stolta över det rika föreningsliv som finns. Ett stort ideellt arbete läggs ner i de enskilda föreningarna och dessa är en ovärderlig tillgång för att skapa en meningsfull fritid för många kommuninvånare.

Här finns ett brett föreningsliv med många idrotter representerade och även en bred föreningsverksamhet inom andra intresseområden. Inte minst är musiklivet i kommunen mycket utvecklat med en vida omtalad musikskola. Dessutom har vi ett eget konserthus där framförallt Aneby Jazzklubb ansvarar för högklassig musikunderhållning året runt och här är det också biograf. Folkets Park har också regelbundna festtillställningar.

I Aneby-modellen är de flesta fritidsanläggningar föreningsägda, vilket borgar för en god skötsel och stort engagemang för respektive anläggning. Kommunen driver idrottshallarna, tre i Aneby, samt i Vireda och Sunhult. Dessutom driver kommunen Furulidsbadet, en inomhusbassäng.
Läs mer om fritidsanläggningarna här 

Här hittar du kontaktuppgifter till den förening som du är intresserad av.

 

 

Saknar du din förening eller vill du ändra någon information? Gå in via knappen till höger och meddela nya uppgifter.

Ett flertal av våra föreningar finns även i vårt föreningsregister på webben, där kan du söka efter föreningar samt registrera nya.

Senast kontrollerad: 2015-11-10.
Snabbkommandon: Snabbkommandon[0] Startsida[1] Nyheter[2] Webbplatskartan[3] Sök[4] Sidans innehåll[S]