Alla får plats, temadagar i Aneby

Efter 5 år med samma upplägg kommer Alla får plats-veckan se annorlunda ut. Det här året kommer hälsan att vara i fokus. Det kommer bli härliga dagar med arrangemang på torget och i konserthuset.

Den 5 september börjar årets sjätte Alla får plats-vecka i Aneby. Veckan kommer vara kortare än tidigare år, men fylld med aktiviteter och underhållning. Varför inte börja dagen med att vara med på ett frukostsamtal på Thimons. Häng sedan med på de olika aktiviteterna som händer på Fredstorget. 

23 åriga Mollie Minott gjorde succé i idol för några år sedan och kom tvåa i finalen. På fredagkvällen hålls en gratiskonsert på Fredstorget. Innan Mollie intar scenen står gruppen Surprise för upprädandet. Ett härligt gäng ungdomar och vuxna med olika form av funktionsnedsättning som sprider glädje när de uppträder.

På lördagseftermiddagen kommer Linus Thörnblad, världsstjärna i höjdhopp, dela med sig av sin inre livsresa med höjdpunkter och djupa vågdalar. Linus mål med föreläsningen är att bryta trenden om att psykisk ohälsa är ett tabubelagt ämne som ingen vågar prata om.

Här kommer du till evenemanget där du kan läsa mer om vad som händer under alla får plats-veckan. Öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 augusti 2019