Feriejobb

En lila bakgrund med texten feriejobb på.

En lila bakgrund med texten feriejobb på.

Du som är född 2006 och är skriven i Aneby kommun har möjlighet att söka kommunalt feriejobb under sommarlovet 2023. Feriejobbet ger dig ett bra tillfälle att testa på en kommunal arbetsplats under ett par veckor i sommar.

Feriejobb, eller feriepraktik som det också kallas, innebär att du har en handledare. Du ersätter inte ordinarie personal. Feriejobbet kan komma till nytta för dig i dina framtida yrkesval och ge dig insikt och erfarenhet av hur arbetslivet fungerar.

Kommunal verksamhet

Du som är född 2006 och är skriven i Aneby kommun kan nu söka kommunalt feriejobb. Kommunala feriejobb kan endast erbjudas inom kommunens egen verksamhet.

Kommunalt feriejobb kan man ha under maximalt två sammanhängande veckor, maximalt 60 timmar med start vecka 26. Verksamheten är uppdelad på två perioder, veckorna 26-27 och veckorna 30-31. Starten beror på i vilken verksamhet man får jobb i.

Sök feriejobb

Välkommen, du som är född 2006 och är skriven i Aneby kommun, att söka kommunalt feriejobb. Ange i din ansökan vilken verksamhet du önskar arbeta i (vi kan inte lova att vi kan uppfylla allas önskningar) och ange också om det finns veckor som du inte kan arbeta.

Ansökningstiden för feriejobb pågår till den 30 april 2023. Skicka din anmälan till Jonas Burman, jonas.burman@aneby.se, eller till Linn Eklund, linn.eklund@aneby.se.

Det finns ett begränsat antal kommunala feriejobb och därför kan vi inte garantera dig plats. Därför rekommenderar vi dig att söka andra sommarjobb också.

Ytterligare upplysningar kan du få av våra arbetsmarknadscoacher:

  • Jonas Burman, telefon 0380-462 64.
  • Linn Eklund, telefon 0380- 462 61.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 mars 2023