Bli en del av Klimatveckan 2019!

Blir årets Klimatvecka den största någonsin? Varje år ökar både mängden deltagare och arrangörer, under en av årets viktigaste veckor. Klimatveckan arrangeras i år 4 – 11 september och dagarna är fulla av aktiviteter och händelser!

Jönköpings län omfattar över 350 000 invånare, 170 000 hushåll, 13 kommuner och Klimatveckan vill engagera varenda en. Det är stora ambitioner men denna är veckan är för dig, hela länet ... och på flera sätt även för hela världen.

Programmet innehåller många punkter som är spridda i länets alla kommuner. Solceller, klimatanpassning, ekosystem, trähus, klimatsmart mat, klimatkommunikation, prisutdelning, solbilstävling och mycket mer står på programmet!

Det finns en lokal vision om att Jönköpings län ska producera mer förnybar energi än vad vi gör av med. Vad innebär det egentligen och hur sker resan dit? Det är faktiskt så att du är redan med på resan och vi är en bit på väg. Men vill du öka din kunskap, bli inspirerad och ta del av en inte bara viktig, utan även intressant vecka, ja då är Klimatveckan 2019 en vecka för dig.

Ta del av programmet här: https://klimatradet.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
… och kom ihåg att veckan är kostnadsfri!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 augusti 2019