Psykiatriveckan

Besök några av höglandets kommuner. Veckan innehåller en intressant blandning av talare – både professionella och de som talar av egen erfarenhet.

Den 11-15 november kommer kommunerna runt om vara fyllda med föreläsningar. De första två dagarna kommer vara i Aulan på Höglandssjukhuset i Eksjö. Där kan man bland annat höra Sandra Mulaomerovic, Lotta Bynert tillsammans med Patrik Larenholtz, Per Bülow, Robin Kihlbaum och Malin Skreding Hallberg. 

Dag två och tre kommer föreläsningarna vara på olika kommuner. Fredrik Ståhlfors föreläser i Höglandskyrkan i Sävsjö och Berti Gustafsson i hörsalen i Vetlanda. Som avslutning på veckan kommer Susanne Dalsätt föreläsa i Missionskyrkan i Nässjö om att ingenting är omöjligt. Besök Höglandets Psykiatriveckans hemsida för mer information. 

Oavsett om föreläsningarna är i Vetlanda, Nässjö, Eksjö eller Sävsjö så är de kostnadsfria. Men man måste tänka på att det är begränsat antal platser, därför är det bra att boka till den föreläsning man inte vill missa.

Höglandets Psykiatriveckans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2019