Information om ny översiktsplan för Aneby kommun

Bild

Bilden beskriver Aneby som har kommit fram under medborgarmötena.

De två sista medborgarmötena har fått skjutas på till framtiden, på grund av restriktioner kring Coronaviruset COVID-19. För oss är det viktigt att samtliga medborgare får inblick i och möjlighet att bidra till den nya översiktsplanen i ett tidigt skede. Vi försöker hitta alternativa, säkra former för detta.

Öppen dörr

Tisdagen den 7/4 och onsdagen den 22/4 har vi avsatt särskilt för att finnas tillgängliga för drop-in-möten i kommunhuset mellan kl 8.00 och 16.00. Lunchstängt 12-13. Ingen föranmälan behövs, anmäl dig i receptionen.

Vill du träffa oss men saknar möjlighet på utsatt tid? Kontakta oss för att boka en tid. Vi tar naturligtvis gärna emot synpunkter och åsikter även via mail eller telefon.

Vi ber er ha överinseende med att tider för fysiska möten kan komma att ändras eller ställas in med kort varsel beroende på kommande rekommendationer eller vid sjukdom. Det är viktigt för oss att inte träffa er om vi är sjuka, och viktigt för oss att du heller inte träffar oss när du är sjuk. Som en extra säkerhetsåtgärd håller vi avstånd på dessa möten och träffar er en och en eller i par, och vi hälsar inte genom att ta i hand.

”Medborgarmöten” i pappersformat

Nedan finns en bifogad fil där det som behandlats på medborgarmötena presenteras kortfattat. På så vis har du som inte hade tillfälle att medverka på medborgarmötena möjlighet att ta del av informationen samt kan bidra med åsikter via mail eller per telefon.

Klicka här för information om en ny översiktsplan för Aneby kommun , 230.1 kB.

Väl mött! 

Sonja Michanek, planarkitekt                                     Mirjam Alinder, planarkitekt

sonja.michanek@aneby.se                                          mirjam.alinder@aneby.se

0380-461 88                                                                   0380-461 90

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 april 2020