Alla får plats, temadagar i Aneby

Illustrerad bild med text alla får plats.

För åttonde året kommer Alla får plats att genomföras, i år med temat - Att mötas i glädje. Allt från allsångskonsert, lunch och gäster på Fredstorget till föreningsmässa, show på catwalken i Konserthuset och ett stort värdegrundsarbete som startar i skolan med temat: ”Ingen föds med fördomar.”

Den 12 september börjar årets Alla får plats i Aneby. Veckan fortsätter sedan 15-18 september. Söndagen startar med ekumenisk mässa på fredstorget.

Måns Möller göra tre framträdanden den 15 september. Både på förmiddagen och eftermiddagen ska han föreläsa för Furulidskolans elever, två årskurser per föreställning. Det är startskottet på ett stort värdegrundsarbete som ska pågå hela läsåret, under temat ”Ingen föds med fördomar!”

Veckan avslutas 18 september med tre föreställningar. Utöver sång- och dansnummer fylls en sex meter långa catwalk av Anebybor som går visningar för bland andra Annibris och Furulids Design.

Här kommer du till evenemanget där du kan läsa mer om vad som händer under alla får plats-veckan. Öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 september 2021