Jobba i Aneby kommun

Aneby kommun är arbetsgivare till cirka 650 medarbetare. I Aneby kommun är ambitionen att erbjuda dig som medarbetare en arbetsplats där initiativtagande sätts i centrum.

Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med en god och välstrukturerad introduktion som lägger grunden för en bra start på det nya jobbet. Vi vill att du som ny medarbetare i Aneby kommun ska känna dig välkommen, trygg och säker i din roll på din nya arbetsplats.

Vi anställer över ett hundra olika yrken och professioner – vill du arbeta i den lilla kommunen med stora möjligheter se våra lediga tjänster nedan!

Lediga jobb i Aneby kommun

Bidra till kommunens utveckling

Aneby kommun har alltid behov av kompetenta och engagerade medarbetare som möter upp mot människors förväntningar. Kommunen och våra verksamheter är i ständigt behov av utveckling och därför vill vi ha dig som vill och kan bidra till utvecklingen och som vill arbeta för att ge den bästa servicen till såväl kunder som patienter och brukare.

För oss i Aneby kommun är det viktigt att du vill stanna kvar och utvecklas tillsammans med oss. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsgivare och en förebild för andra offentliga verksamheter. Att vara en förebild innebär stolthet över att vara så bra att andra vill ta efter, och att känna glädje över att dela med sig av framgångsrika arbetssätt och strategier.

Aneby kommuns värdegrund med värdeorden Öppenhet, Utveckling och Ansvar, ska genomsyra all vår verksamhet och vara en ledstjärna för varje medarbetare i det dagliga arbetet och i mötet med medborgare, brukare och andra intressenter.

Bra förbindelser

Aneby kommun är beläget på Småländska Höglandet med knappt 7000 invånare och är en alldeles utmärkt plats att flytta till, speciellt för barnfamiljer. Men man behöver inte bo i Aneby för att ha Aneby kommun som arbetsgivare då det går lika bra att pendla hit. Aneby är geografiskt placerat utmed stambanan där tåg på väg till Stockholm och Malmö passerar dagligen. Dessutom finns det goda möjligheter till dagpendling genom Jönköpings länstrafik med reguljära bussar och tåg till och från Eksjö, Nässjö, Tranås och Jönköping med omnejd.

Förmåner och anställningsvillkor

Som anställd i Aneby kommun har du förmånliga villkor genom kollektivavtal, tjänstepension, skadeförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Vi har även friskvårdsbidrag. Vi värnar om ett hållbart arbetsliv och vårt arbetsmiljöarbete innefattar ett hälsofrämjande fokus. Som medarbetare hos oss ska du känna att du är medskapande till både en god arbetsmiljö och god verksamhet, där vi ständigt utvecklas och lär oss tillsammans.

Beroende på dina arbetsuppgifter hos oss kan andra förmånliga villkor så som flexibel arbetstid och distansarbete viss del av arbetstiden vara aktuella. Hör med verksamhetens chef om vad som gäller för den tjänst som intresserar dig.

Intresseanmälan att arbeta som timvikare

Du som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i vår organisation har möjlighet att bli timvikarie inom förskola, fritidshem samt skola.

Arbetsgivarens värdegrund

Värdegrunden är ett förhållningssätt som medarbetaren bär med sig i det dagliga mötet med invånare, brukare, besökare och intressenter.

 •  

Kontakt

 • Aneby kommun

  Barn- och utbildningsavdelningen, kommunledningen, kommunserviceavdelningen, samhällsbyggnadsavdelningen och sociala avdelningen.

  0380-461 00

  info@aneby.se

  Besöksadress

  Storgatan 48

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 september 2023