Toppbild

Jobba i Aneby kommun

Aneby kommun är arbetsgivare till cirka 600 medarbetare. I Aneby kommun är ambitionen att erbjuda dig som medarbetare en arbetsplats där initiativtagande sätts i centrum.

Lediga jobb i Aneby kommun

Bidra till kommunens utveckling

Vi söker ofta engagerad personal som vill arbeta hos oss och möta upp mot människors förväntningar. Behovet av kompetenta och engagerade medarbetare finns alltid. I verksamheterna i kommunen behövs du som vill och kan bidra till kommunens utveckling och som vill arbeta för att ge invånarna den bästa servicen.

Bra kommunikationer

Aneby är en alldeles utmärkt plats att flytta till speciellt för barnfamiljer. Men det går precis lika bra att pendla hit för jobb. Aneby kommun är geografiskt placerat utmed stambanan där tåg på väg till Stockholm och Malmö passerar dagligen. Vi har även goda möjligheter till dagpendling genom Jönköping länstrafik med reguljära bussar och tåg till/från Nässjö, Eksjö, Tranås och Jönköping med omnejd.

Intresseanmälan att arbeta som timvikare

Du som är intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i vår organisation har möjlighet att bli timvikarie inom förskola, fritidshem samt skola.

Arbetsgivarens värdegrund

Värdegrunden är ett förhållningssätt som medarbetaren bär med sig i det dagliga mötet med invånare, brukare, besökare och intressenter.

Friska medarbetare

I Aneby kommun lyfts arbetsglädje och friska medarbetare fram som framgångsfaktorer.

Kontakt

 • Aneby kommun

  Barn- och utbildningsavdelningen, kommunledningen, kommunserviceavdelningen, samhällsbyggnadsavdelningen och sociala avdelningen.

  0380-461 00

  info@aneby.se

  Besöksadress

  Storgatan 48

  Postadress

  Box 53 | 578 22 Aneby

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 mars 2023