Hälsocenter

Bild

Hälsocenter i Aneby ger dig stöd till livsstilsförändringar som hjälper dig att må bra, både idag och på längre sikt.

Ditt sätt att leva har stor betydelse för din hälsa och livskvalitet. När du behöver hitta nya hälsosamma vanor så vill vi hjälpa dig. Det kan handla om kost, motion, återhämtning, sömn, eller stöttning i att hitta din plats i tillvaron. Vårt fokus ligger på hela dig, att hela du ska må bra. Vi vill ge dig verktyg och stärka dig i att ta steg i riktning mot vanor som fungerar i din vardag, och som får dig att må bra. Både idag, och på längre sikt.

Hälsocenter i Jönköpings län är ett samverkansarbete mellan Region Jönköpings län, länets kommuner, vårdcentraler och en mängd olika organisationer och föreningar. Vanligaste vägen att hänvisas till Hälsocenter är att du via vårdcentralen har fått en FAR-förskrivning. (FAR = fysisk aktivitet på recept).

Kontakt

Du kan nå hälsocoacherna i Aneby genom att kontakta Aneby kommuns reception, berätta att det gäller hälsocoacherna och lämna dina kontaktuppgifter så tar hälsocoachen kontakt med dig.

Kommunens växel och reception är öppen måndag-torsdag klockan 08-16, fredag klockan 08-15. Lunchstängt varje dag klockan 12-13.
Kommunens växel, telefon 0380-461 00.
E-post, halsocenter@aneby.se

Aneby Turistbyrå

Service, vägledning och information om vad du kan göra och uppleva i Aneby kommun.

Besöksadress

Storgatan 48

578 22 Aneby

Postadress

Box 53 | 578 22 Aneby

Kultur och fritid

Bibliotek, allmänkultur, lokaluthyrning, föreningsliv, sport- och fritidsanläggningar.

Besöksadress

Storgatan 48

578 22 Aneby

Postadress

Box 53 | 578 22 Aneby

Kontaktperson

Kultur- och fritidschef

Gunilla Crona

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 mars 2024